Ellevill utedag i skogen!

Komdegut312

Kom deg ut-dagen i Telemark ble markert 9 steder i fylket denne søndagen. FNF Telemark deltok på stand i det yrende folkelivet i Skien fritidspark.

Det luktet rykende ferske pinnebrød i hele skogen og barna hadde fått ekstra røde kinn etter mange timer ute med akebrett i de glatte og snøfattige bakkene ved Skien Fritidspark. Den store Kom deg ut-dagen til  Telemark Turistforening trakk over 600 telemarkinger ut av sofaen og ut i naturen.  

 

 Komdegut41

 

Lite snø, stor aktivitet 

 

De 300 besøkende i Skien fritidspark fikk ikke mye snø å boltre seg i, men mange hadde allikvel valgt å ta med seg ski og akebrett. De som hadde glemt utstyr fikk låne av Skien kommune som reklamerte for sin flotte utstyrssentral på stand sammen med Grenland Friluftsråd.

 

Komdegut52

 

Pinnebrød og kaffe 

 

FNF Telemark stilte med infostand lengre oppe i turbakken sammen med Skien turlag som kunne tiby pinnebrød på spidd og kaffe på bålet. Senere på dagen kunne voksne og barn delta på en uhøytidelig akekonkurranse med premie til alle.

 

Komdegut231

 

Tøffe speidere 

 

Speiderne i Grenland Krets hadde slått opp en storslagen leir der over 100 speidere sov ute i vintermørket natta før Kom deg ut-dagen. Det er ikke første natta speiderne har sovet ute i år. På åpningsmarkeringen av Friluftslivets År 2015 tok de blant annet med seg Skiensordføreren på overnatting i Fritidsparken. Det er nok ikke siste friluftsstuntet vi ser fra dem i år.