Kurs: Bruk av Facebook - gjennomført

Facebook_FNF Akershus

Kom og bli bedre i bruk av Facebook TIRSDAG 18.10.16 kl 19-21 på Fylkeshuset Tønsberg 

 

Kursene er for dere som er frivillige i lag og foreninger som arbeider med natur og friluftsliv. Er du leder i din organisasjon, send gjerne invitasjonen videre til andre i din forening 

Tilbudet er gratis da vi har fått støtte til arrangementene fra Norsk Friluftsliv og Vestfold Fylkeskommune.  

 

Meld deg på via linken som ligger HER for påmelding. 

For mer info kontakt Kristin Fredheim på vestfold@fnf-nett.no eller 48292616 

 

Forkunnskaper: Må ha egen profil på Facebook for å få utbytte av kurset, gjerne også allerede ha opprettet egen side for din forening men det er ikke et krav

 

1. Få en proff Facebookside/ Innstillinger og oppsett for en side

Hva slags innstillinger og oppsett er det lurt å ha på din foreningsside? Design er kanskje viktig og å få en helhet i hvordan din organisasjon ser ut på nettet. Tips til coverfoto, profilbilde mm. Fokus på hva du kan gjøre selv på en enkel måte.

2. Lær deg riktig innhold

Hva er målet med Facebooksiden og hvem skal du nå? Lær hvordan du vil få flere likes og kommentarer og hvordan kan du engasjere riktig. Håndtering av kommentarer og reaksjoner på oppdateringer.

3. Lag en enkel publiseringsplan

Når bør du publisere oppdateringer? Forstå hvordan folk bruker Facebook for at du skal forstå viktigheten av å publisere til gitte tider. Hvordan kan du planlegge din markedsføring på Facebooksiden for din organisasjon?

4. Hvordan markedsføre arrangement

Bruke arrangement-delen til Facebook riktig. Hvordan oppretter du eventer og synliggjør de?. Hva er fordelen/ulempen sammenlignet med å dele en nettside med arrangementsinfo?

5. Annonsering på Facebook

Hvordan nå målgruppen på et lite budsjett? Interessesegmentering og målrettingskriterier. Hva er de forskjellige tilgjengelige annonseformatene på Facebook? Hvordan lage forskjellige annonsetyper mv.