Ida overtar FNF Troms i sommer

Ida Mari Emmely Hanssen

Tidligere styreleder i FNF Troms, Ida Mari Emmely Hanssen, overtar oppfølgingen av FNF-arbeidet i sommer da koordinator har ferie/permisjon. Ida ser fram til et godt samarbeid og en aktiv sommer!

 

Koordinator Eivind Høstmark Borge skal til Canada med sin familie fra 4. juni til 20 august (ferie og permisjon). Ida vil følge opp FNF-arbeidet i dette tidsrommet.

 

Ida kjenner godt til FNF-arbeidet gjennom sin deltakelse i styret som representant fra Troms Krets av Norges KFUK-KFUM speidere. Først satt hun flere år som varamedlem før hun ble konstituert som leder i perioden 2015 - 2018. På årsmøtet i mars valgte hun å tre ut av styret, etter å ha bidratt aktivit i lang tid. Til daglig jobber Ida i Soldagen barnehage i Tromsø. Hun er engasjert og dyktig, glad i natur og friluftsliv, og ser fram til å bidra til det beste for organisasjonene.

 

Ida er ansatt på timebasis og vil følge opp e-post og aktuelle tema gjennom sommeren. Hun har et særlig ansvar for å følge opp i forkant av Friluftslivets uke.

 

Ida Mari Emmely Hanssen

 

Kontaktinfo: 

Ida Mari Emmely Hanssen

Tlf: 995 73 108

E-post: troms@fnf-nett.no

 

Ida ønskes velkommen, og FNF ser fram til en aktivt sommer til det beste for natur- og friluftsinteressene i Troms!