Alle utgaver av Friluftsnytt

Bilde av nyhetsbrevet

Friluftsnytt er et samarbeidsprosjekt mellom Forum for natur og friluftsliv Akershus, Forumfor natur og friluftsliv Oslo og Oslo og Omland friluftsråd.

 

Leter du etter gamle utgaver? Finn oversikten over alle utgitte Friluftsnytt her.

Nyoppusset nyhetsbrev lansert i dag!

Lanseringsbilde

Friluftsnytt ble startet for å informere om aktuelle saker, arrangementer og nyheter som kan være av interesse for natur- og friluftlivsorganisasjonene i Oslo og Akershus. Vi har nå tatt en etterlengtet oppussing av nyhetsbrevet, med utgangspunkt i at det skal fremstå som ryddigere og mer oversiktlig enn før. Det er også opprettet en egen epost-adresse for alle kommentarer, tilbakemeldinger eller innspill.

Vi oppfordrer dere til å bruke tilbakemeldingsmuligheten!   

 

SE FØRSTE OPPUSSEDE UTGAVE HER

 

 

Nyhetsbrevet Friluftsnytt

Nyhetsbrevet "Friluftsnytt" ble lansert i september 2016 og har som mål å informere alle dere som er engasjert i natur- og friluftssaker i Oslo og Akershus. Nyhetsbrevet lages i et samarbeid mellom Forum for Natur og Friluftsliv i Akershus (FNF Akershus), Forum for Natur og Friluftsliv i Oslo (FNF Oslo) og Oslo og Omland Friluftsråd (OOF).

 

FriluftsnyttFormålet med Friluftsnytt er å informere om alle viktige høringssaker som berører natur og friluftslivet i Oslo, Akershus og OOFs øvrige medlemskommuner i nabofylkene Oppland og Buskerud. I tillegg ønsker vi også å informere om kurs, seminarer, fagstoff, forskning o.l.

 

Friluftsnytt skal komme ut ca. hver 14. dag, og vi sender dette nyhetsbrevet til om lag 300 personer, organisasjoner, kommuner o.l. Del det gjerne med andre dere mener kan ha nytte av brevet.

 

Meld deg på nyhetsbrevet her

 

Vi hører gjerne fra deg! 

Vi har mottatt gode tilbakemeldinger så langt, og hører gjerne mer fra dere – både ros og ris! Vi oppfordrer dere også til å tipse oss om viktige saker som vi ikke har greid å fange opp.

 

Kontaktpersoner  

 

Maria R. Tesaker

FNF Akershus
akershus@fnf-nett.no, 45 16 68 79

 

Johan Hval

OOF
johan.oof@friluftsrad.no, 46 29 96 64

 

Adrian Mortensen

FNF Oslo

oslo@fnf-nett.no, 92 42 16 30

 

 

Se alle utgaver av Friluftsnytt her