Friluftslivets Uke i Telemark!

Telt_2

Fra 6.september-14.september arrangeres Friluftslivets Uke i Telemark. Det blir en uke fylt med utendørs aktiviteter for store og små. Bli med og få naturopplevelser for livet!

Friluftslivets Uke er Norges største friluftsarrangement. I Telemark har Forum for Natur og Friluftsliv regien og vi har nå satt sammen en prosjektgruppe med representanter fra de største natur- og friluftsorganisasjonene i fylket for å sette sammen et spennende aktivitetsprogram.

 

 Barn på tur_2

 

Fokus på å få alle ut! 

 

Vi kan til nå røpe at det blir turer over hele fylket. Telemark Turistforening arrangerer Mangfoldsuka, og vil tilby turer tilpasset mangfoldet av turgåere, tilrettelagt ulik fysisk form, alder og friluftsbakgrunn. Det blir klatreturer, toppturer og turer spesielt tilrettelagt for barn, unge og rullestolbrukere. Søndag 7.september arrangeres den populære «Kom-deg-ut-dagen». Dette regnes som den nasjonale turdagen, og markeres to ganger i året med bidrag fra flere friluftsorganisasjoner.

Telt_2

 

Egen aktivitetskalender 

 

Det arbeides for tiden med å lage en egen aktivitetskalender for uka som vil legges ut på nettsiden til Telemark FNF og Facebook.

Organisasjoner som bidrar med aktiviteter til Friluftslivets Uke i Telemark er Telemark Turistforening, NJFF avd. Telemark, Naturvernforbundet i Telemark, 4H Telemark, Telemark Botaniske Forening, Telemark Ornitologiske Forening, Grenland Krets og Telemark Orienteringskrets.

 

 

 

Politisk debatt og inspirerende friluftsseminar 

 

I tillegg til mange flotte utendørsaktiviteter blir det arrangert to store seminarer. FNF Telemark inviterer til et inspirasjonsseminar om friluftsliv 8.september på Høgskolen i Telemark avd. Bø, mens Naturvernforbundet inviterer til politisk heldagsseminar 11.september med temaet: Jernbane, bybane og byutvikling i Grenland på høgskolens avdeling i Porsgrunn.

 

Følg med på facebooksiden til FNF-Telemark eller Friluftslivets Uke for oppdateringer.

 

Kontaktperson:

Fylkeskoordinator Mariken Kjøhl

Tlf: 97147245

E-post: telemark@fnf-nett.no