Far og datter på tur i Østmarka i Oslo, våren 2020. Tatt i forbindelse med oppfordringen til digitale turer under korona-pandemien.
FnfAgderAktuelt › Friluftslivets uke 2020

Friluftslivets uke 2020

I Friluftslivets uke 2019 var det hele 1400 store og små arrangementer, aktiviteter og turer over hele landet. Fra første helg i september 2020 går Norges største friluftslivsfeiring av stabelen igjen.

I 2020 vil Friluftslivets uke gå som tilnærmet normalt, men vi må belage oss på at det er store muligheter for at man ikke får gjennomført aktivitetsdagene som tiltrekker seg de største folkemengdene. Alle arrangører må ha et ekstra fokus på smittehensyn, og må følge de pålegg og føringer som kommer fra helsemyndighetene. Hos Folkehelseinstituttet finner du til enhver tid oppdatert informasjon vedrørende arrangementer og smittevern, som vi anbefaler alle å gjøre seg kjent med. De har også laget gode verktøy og sjekklister for risikovurdering av arrangementer som enkelt kan lastes ned.

Har dere allerede et terminfestet arrangement som er planlagt rett før eller etter 5. – 13. september? Hvorfor ikke flytte, slik at arrangementet blir en del av Friluftslivets uke 2020? Eller hva med å finne på noe gøy i samarbeid med andre lokale lag og foreninger?

Pass på å få med ditt arrangement i den landsdekkende aktivitetskalenderen på www.friluftslivetsuke.no. Her finner du også profilmanual, ferdige plakater, tips og inspirasjon til Friluftslivets uke. Alle som registrerer sine arrangementer her er med i trekningen av 5000 kroner, til bruk til innkjøp av utstyr eller annet til sitt lokale lag, forening, kommune etc. Det er selvsagt helt gratis å registrere arrangementer i kalenderen.

Uka åpner med at hele Norge sover ute under #nattinaturen lørdag 5. september.