FNF Akershus har blitt FNF Oslo og Akershus

Disse sidene vedlikeholdes ikke lenger, besøk våre nye nettsider →

FnfAkershusArrangement › 5. september: Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag

5. september: Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag

Velkommen til Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag på Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren!

Bli med på kickstarten av Friluftslivets uke på Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag med aktiviteter for hele familien! Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Tid: Søndag 5. september 2021, 12:00 – 16:00
Sted: Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren, Fetsund, Lillestrøm kommune, Viken

Det vil blant annet bli mulig å lære om våtmarksområdets mange «beboere», både over og under vannflaten, sjekke padleferdighetene med Lillestrøm kajakklubb, teste fiskelykken sammen med Norges Jeger- og Fiskerforening Akershus, lære om fugl med Norsk Ornitologisk forening, avd. Oslo og Akershus og Nordre Øyeren fuglestasjon og bli kjent med sopp og andre nyttevekster med Romerike sopp- og nyttevekstforening. I tillegg blir det bålkos, hinderløype og natursti!

Legg søndagsturen til det naturskjønne området rundt besøkssenteret og på Blikomøya med Glomma som nærmeste nabo med en flott utsikt mot deltaområdet i Nordre Øyeren naturreservat.

For å komme deg til Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren kan du ta toget til Nerdrum eller Fetsund stasjon, sykle på fine sykkelstier fra Lillestrøm eller parkere ved Fetsund lenser og spasere på flott tursti langs vannet bort til senteret.

Velkommen til feiring av naturen og friluftslivet!

NB: Forbehold om endringer ift. myndighetens retningslinjer for Covis-19 når tiden nærmer seg.

Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag arrangeres av Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren i samarbeid med Forum for Natur og Friluftsliv Akershus og deltakende organisasjoner.

Arrangeres med støtte fra Miljødirektoratet.