FNF Akershus har blitt FNF Oslo og Akershus

Disse sidene vedlikeholdes ikke lenger, besøk våre nye nettsider →

FnfAkershusArrangement › Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag på Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren

Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag på Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren

Velkommen til Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag på Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren!

Tid: Søndag 4. september, kl. 12-16
Sted: Besøkssenter Våtmark, Nordre Øyeren

Velkommen til Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag på Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren!

Bli med på kickstarten av Friluftslivets uke på Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag med aktiviteter for hele familien! Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Det vil være flere naturorganisasjoner på området og det blir mange spennende aktiviteter for barn! Her blir det mulighet til å lære om våtmarksområdets mange «beboere», både over og under vannflaten.

Nordre Øyeren fuglestasjon vil ha ringmerking ute på Blikomøya. BirdLife Oslo og Akershus arrangerer fugletur i naturreservatet fra kl. 06:30-11:00 (oppmøte på Søndre Bjanes) og stiller med fugleteltet utenfor besøkssenteret.

Det blir kanopadling med Lillestrøm kajakklubb og fiske med Norges jeger- og fiskeforbund. Romerike sopp- og nyttevekst forening stiller med masse informasjon, utstilling og smaksprøver. Naturvernforbundet er også til stede. I tillegg blir det bålkos med kaffe og pinnebrød!

Legg søndagsturen til det naturskjønne området rundt besøkssenteret og på Blikomøya med Glomma som nærmeste nabo med en flott utsikt mot deltaområdet i Nordre Øyeren naturreservat.

For å komme deg til Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren kan du ta toget til Nerdrum eller Fetsund stasjon, sykle på fine sykkelstier fra Lillestrøm eller parkere ved Fetsund Lenser og spasere på flott tursti langs vannet bort til senteret.

Velkommen til feiring av naturen og friluftslivet!

Friluftslivets dag og Barnas våtmarksdag arrangeres av Besøkssenter våtmark Nordre Øyeren i samarbeid med Forum for Natur og Friluftsliv Akershus og deltakende organisasjoner.
Arrangeres med støtte fra Miljødirektoratet.