FnfBuskerudAktuelt › En stor takk til Thomas

En stor takk til Thomas

Etter 10 år i FNF sin tjeneste, har Thomas André T. Sveri sin siste arbeidsdag i dag.

Vi vil gjerne takke Thomas for alt han har gjort for FNF, frivilligheten og organisasjonens arbeid for å bevare arealer for natur og friluftsliv.

Thomas har gjennom mange år i FNF skapt seg et stort nettverk. Han har jobbet med tunge arealplansaker i Buskerud, og invitert med seg politikere og andre frivillige på hyggelige bålsamtaler , kurs og arrangementer.

Thomas har gjort en stor innsats også for FNF nasjonalt med å etablere felles digitale løsninger og som styremedlem og tillitsvalgt.

Thomas stiller alltid opp for både organisasjonene og for kollegaer, og har alltid et lurt smil på lur.

Thomas er en aktiv friluftsmann, og har tatt med seg sine kollegaer på flere seilturer og fjellturer. Han har erfaring fra både Grønlandsisen, Hardangervidda og Femundsmarka hvor han tilbringer mye tid med turer og ekspedisjoner, jakt og fiske. Seiling er hans store hobby, og hvor han tilbringer det meste av fritiden sin.

Hyggelig feiring

Flere har ønsket å takke Thomas for sin innsats i FNF. Styreleder Anne-Mette Kirkemo takket Thomas på styremøte før jul, og daglig leder i FNF Nasjonalt, Ole Lilleås, holdt en tale for Thomas på ansattes julebord i Trondheim. Denne uken hadde vi også en sosial kveld med bowling og middag i Drammen med tidligere kollegaer fra Norsk Friluftsliv, NJFF, fylkeskommunen og FNF.

Vi ønsker med dette Thomas alt godt for fremtiden, og regner med at du kommer innom Friluftshusets Hus i Drammen for en kaffe i ny og ne. Vennlig hilsen styret og ny koordinator, Kaja Høgås, i FNF Buskerud.

En stor takk fra alle dine kollegaer i FNF fra sør til nord som seter stor pris på deg.