FnfFinnmarkAktuelt › VI KÅRER FRILUFTSLIVETS ILDSJELPRIS I FINNMARK 2023

VI KÅRER FRILUFTSLIVETS ILDSJELPRIS I FINNMARK 2023

De frivillige står for ett enormt tilbud av gode møteplasser og viktige bidrag til trivsel, folkehelse og bolyst for å nevne noe.

Vi er på jakt etter personer og organisasjoner som har gjort en betydelig og verdifull innsats for friluftslivet i sitt lokalmiljø. I tillegg til å verdsette den jobben som har vært gjort ønsker vi at prisen skal være en inspirasjon til videre innsats for friluftslivet og det er jo ingen tvil om at natur og friluftsliv er blitt stadig viktigere for folk!

  • Fristen for å nominere en ildsjel er 1. oktober!
  • Send din nominasjon og begrunnelse på e-post til finnmark@fnf-nett.no

Det gjøres utrolig mye bra arbeid i mange lokalmiljø og kommuner. Ved å dele ut Friluftslivets ildsjelpris ønsker vi å synliggjøre og hedre den store, frivillige innsatsen som legges ned i hele fylket, den kan vi aldri ta for gitt! Det er mange som bidrar med aktiviteter, tilrettelegging og naturglede, så det å finne gode kandidater blir neppe noe problem. Det er høyst trolig at juryen vil få en krevende jobb med å velge ut den beste kandidat!

I 2022 ble Johan Grell fra Hammerfest kåret med vår første Ildsjelpris for friluftsliv. Johan ble overrasket på direkten under Friluftslivssamlingen til Troms og Finnmark fylkeskommune.

Juryen sin begrunnelse

Friluftslivets Ildsjelpris i Finnmark skal for første gang kåre en vinner av ildsjelprisen. Juryen har mottatt flere gode begrunnelser og flere gode kandidater har blitt foreslått over hele Finnmark. I år er det Frivillighetens år, og vi ønsker med denne prisen å oppmuntre, verdsette og løfte frem det solide frivillige arbeidet som gjøres innen friluftsliv i Finnmark.

Kjenner du noen som fortjener ildsjelprisen for 2023? Send oss din nominasjon.

Statuttene for prisen kan lastes ned her.

Finnmark FriluftsrådForum for natur og friluftsliv i Finnmark og Troms og Finnmark fylkeskommune gleder seg til å kunne gjøre stas på nok en viktig ildsjel for friluftslivet i Finnmark.