FnfOslo og AkershusAktuelt › Friluftslivets uke: Hefte fullt av mulige natur- og friluftslivsaktiviteter!

Friluftslivets uke: Hefte fullt av mulige natur- og friluftslivsaktiviteter!

I forbindelse med Friluftslivets uke har vi laget et hefte med oversikt over mulige lokale natur- og friluftsaktiviteter i Oslo og Akershus.

LAST NED HEFTET HER!

Fra 2. – 10. september er det Friluftslivets uke, og hele Norge er invitert med ut på tur! Over hele landet kan man delta på spennende aktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommuner. Uka har blitt arrangert siden 1993, og har som mål å få flere ut i naturen.

I Oslo og Akershus kan du i år være med på alt fra elvevandringer, soppkontroller, aktivitetsdager og friluftskurs. Sjekk gjerne ut denne aktivitetskalenderen for å se hva som skjer der du bor.

Aktiviteter gjennom hele året
Friluftslivets uke gir en smakebit på hva natur- og friluftsorganisasjonene har å by på, og er en ypperlig mulighet til å bli bedre kjent med tilbudet i ditt nærmiljø. Men organisasjonene tilbyr mange aktiviteter resten av året!

Enten du er interessert i skiturer, sanking, jakt, eller naturvern finnes det et lag eller en forening for deg! Natur- og friluftsorganisasjonene i regionen har et stort og variert aktivitetstilbud gjennom hele året. Formålet med dette heftet er å gi et innblikk i hva som finnes av aktiviteter. Her finnes det noe for alle, uansett alder, erfaring eller interesseområde.

Bli kjent med organisasjonenes aktivitetstilbud og ha det gøy ute!