FNF Oslo har blitt FNF Oslo og Akershus

Disse sidene vedlikeholdes ikke lenger, besøk våre nye nettsider →

FnfOsloAktuelt › Hva gjør dere i Friluftslivets Uke? Meld inn aktiviteter!

Hva gjør dere i Friluftslivets Uke? Meld inn aktiviteter!

Friluftslivets uke er i 2021 fra 4. – 12. september, og hele Norge er invitert til å bli med ut på tur! Uka starter med #nattinaturen 4. september og åpnes offisielt med Friluftslivets dag 5. september. Vi håper dere vil være med på denne nasjonale festuken og bidra med aktiviteter som gjør at flere får øynene opp for sitt lokale friluftsliv.

Aktiviteter kan sendes til
akershus@fnf-nett.no innen 18. juni 2021.

Bruk dette skjemaet

Gode grunner til å være med:

 • Dere gjør noe positivt for lokalmiljøet og vil glede mange
 • Du og ditt lokallag er med på å sette friluftsliv på agendaen over hele Norge
 • Din organisasjon blir synlig og kan rekruttere nye medlemmer
 • Dere får gratis markedsføring/drahjelp fra kampanjen Friluftslivets uke


Bli med å sette friluftsliv på dagsorden og få gratis markedsføring!

GRATIS PROMOTERING! Det er planlagt mange arrangementer og aktiviteter i Oslo og Akershus i Friluftslivets uke 2021. Vi vil gjerne vite hva dere har planlagt, slik at vi kan bidra til å gjøre det som skjer mer synlig, få enda flere ut i naturen – og sette friluftsliv på agendaen!

FNF Akershus og FNF Oslo samler inn alle aktiviteter til Norsk Friluftslivs kalender som distribueres bredt i hele regionen! Vi vil også annonsere for Friluftslivets uke og sende presseinvitasjoner til lokalaviser m.m.

Dette trenger vi fra deg:

For å få din aktivitet med i programmet må følgende informasjon være med:

Kommune, Sted, Tittel på aktivitet, Dato, Tid, Oppmøte og veibeskrivelse, Arrangør, Kort beskrivelse av arrangement, Kontaktinfo, Eventuelt påmeldingsinfo, Eventuelt lenke til mer info på egen nettside

Eksempel:
Oppegård, Kolbotn, Nærtur til Nøstvedtmarka, Mandag 5. september, 11:00, Kolbotn torg utenfor kulturhuset, DNT – Oppegård Turlag, Turen går på stier og turveier i Nøstvedtmarka. Ta på gode sko. Mat og drikke i sekken er lurt. Turen passer for alle som er hjemme på dagtid, og varer i 4-5 timer. Nærturene gjennomføres av hyggelige turledere fra Oppegård Turlag, og er en del av prosjektet «Aktiv i 100», Torbjørn Aas – Tlf. 92022798 – E-post: torbjo-a@online.no, https://www.dntoslo.no/aktiviteter/835155/

Forslag til type aktiviteter

Du/ditt lag/forening/kommune kan gjøre akkurat hva dere ønsker i Friluftslivets uke 4. – 12. september – det viktigste er at det handler om å være ute, at det er gøy og åpent for alle. Det er kun fantasien som setter grenser. Arrangementene kan være store eller små, være faste eller nye, og de kan kalles hva dere vil (Aktivitetsdag, Utedag, Friluftslivets dag eller noe helt annet).

Her er noen forslag:

 1. #Nattinaturen 4.september – hele Norge sover ute!
  I fjor sov opp mot 100 000 ute denne natten. Inviter gjerne lokalbefolkningen (og gjerne lokalavisa) til en hyggelig uteovernatting et sted i lokalmiljøet, enten i hengekøye, telt eller under åpen himmel.
 2. Åpen dag/kveld!
  Inviter nye potensielle medlemmer til en aktivitet, eller et hyggelig info-møte i løpet av uka. Eventuelt åpne opp medlemsmøter denne uka for alle.
 3. Naturryddedag
  Hva med å arrangere en hyggelig Naturryddedag for å markere allemannsretten og «sporløs ferdsel»? Rydd en sti, en strand eller et friluftslivsområde, mens dere tar en hyggelig tur.
 4. Allerede planlagte arrangementer
  Har dere allerede et arrangement som er planlagt rett før eller rett etter Friluftslivet uke? Dersom det er mulig å flytte på, kan arrangementet blir markedsført som en del av uken.
 5. Utlånssentraler
  Ta kontakt med din lokale utlånssentral/BUA – kanskje kan dere gjøre noe sammen?
 6. Ordfører-tur
  Hva med å inkludere ordføreren eller andre lokalpolitikere i din kommune ut på en av deres arrangementer?

Tusen takk – og lykke til med Friluftslivets uke 2021!

LAST NED ALL INFO FRA DENNE SIDEN SOM PDF HER