FnfØstfoldAktueltArrangement › Festkonferanse for frivilligheten

Festkonferanse for frivilligheten

I samarbeid med Musikkrådene i Viken, Viken teaterråd, Viken barne- og ungdomsråd og Viken idrettskrets, arrangerte FNF i henholdsvis Akershus, Buskerud og Østfold, festaften for frivilligheten på Lillestrøm kulturhus, torsdag 29. september.

Det ble en kveld fylt med gode kulturinnslag, og gode faglige innspill. Gjennom kulturelle innslag ble vi fortalt en livshistorie om hvordan frivilligheten påvirker oss – og samfunnet rundt oss – fra vi er barn, ungdom, voksne og eldre.

Viken fylkeskommune

Fylkeskommunen var tilstede og vi fikk gode presentasjoner fra både Fylkesrådsleder i Viken fylkeskommune, Siv Henriette Jacobsen, og Avdelingsdirektør for frivillighet, friluftsliv, idrett og integrering: Rune Winum.

Faglige innslag

Gode faglige innslag fra blant annet forsker Daniel Arnesen, Institutt for Samfunnsforskning, UiO, og Forsker og professor emeritus Håkon Wergeland Lorentzen som snakket om sosial kapital og sosial bærekraft, og hvordan regional frivillighet gir merverdi.

Helt konge!

Stortingspresident Masud Gharahkhani avsluttet festen.

Stortingspresident Masud Gharahkhani.

Vi takker for godt samarbeid, oppmøte og en veldig hyggelig kveld!

Vi heier på frivilligheten! Vi heier på dere og på oss!

Arrangementet ble arrangert med støtte fra Viken fylkeskommune.
God stemning!