FnfTromsArrangement › FRILUFTSLIVETS UKE 2020

FRILUFTSLIVETS UKE 2020

Friluftslivets uke arrangeres fra den 4 september og varer til og med13 september! #nattinaturen starter den 5 september og vi håper mange vil bli med på det! Den nasjonale nettsiden finner du her https://friluftslivetsuke.no/ På denne siden kan du finne spennende aktiviteter, legge inn dine arrangement i aktivitetskalenderen og finne materiell og tips for uka.

Det blir en litt annerledes Friluftslivets Uke grunnet pandemi-situasjonen, men det er likevel mange aktiviteter som kan gjennomføres. FNF Troms vil markere feiringen med å kjøre konkurranser på Facebook-siden vår her.

I Friluftslivets uke inviteres alle i hele Norge til å bli med ut i naturen og vi feirer friluftslivet. Over hele landet kan du delta på spennende friluftslivsaktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommunen der du bor.

Frivillige organisasjoner kan søke om støtte til arrangement under FU 2020 ved å gjøre følgende:

  1. Skriv en kort søknad med beskrivelse av ditt arrangement, vi støtter primært arrangementer som er åpne for alle og som er gratis. Normalt kan hver organisasjon søke om støtte opptil 3000 kr pr arrangement og 2000 for #nattinaturen. Send din søknad til: troms@fnf-nett.no Vi behandler ikke søknader som kommer senere enn 7 september.
  2. Etter endt arrangement sender du en rapport der det fremgår hvor mange som deltok, hvor lenge arrangementet varte og hvor midlene skal utbetales samt kontaktperson.
  3. Alle som får støtte må registrere sitt arrangement her og det må fremgå at arrangementet er støttet av Miljødirektoratet og er en del av Friluftslivets Uke- logo kan hentes her.
  4. Vi forutsetter at offentlige smittevernregler følges og det er tillatt med deltakerbegrensninger utfra smittevernhensyn.

Med det ønsker vi alle en strålende sommer – og så håper vi på mange fine aktiviteter under Friluftslivets Uke. Ved spørsmål ta gjerne kontakt på vår epost adresse: troms@fnf-nett.no