FnfTromsAktueltArrangement › Friluftslivets uke i Troms er klar!

Friluftslivets uke i Troms er klar!

Friluftslivets uke nærmer seg med stormskritt og organisasjonene har skapt så mange flotte arrangementer i Troms som vi kan delta på- sjekk ut disse gode tipsene for hva du kan delta på mellom 3-11 september:

Friluftslivets uke sin aktivitetskalender finner du her med informasjon om alt som skjer i din kommune!

Bål i Birtavarre! Foto: Reidar Myrseth
  • 3 september starter vi uka med politisk bålsamtale på Kobbevågen, Vikran og informasjon finner du her.
  • 3 september blir det en fantastisk friluftskonsert på Kobbevågen, Vikra med Anne Nymo Trulsen og mer informasjon finner du her. Etter konserten blir det #nattinaturen- alle er velkommen!
  • 4 september fortsetter vi åpningen av friluftslivets uke med en herlig friluftsdag på Rundvannet i Tromsø der organisasjonene lager til aktiviteter, konkurranser og bålkos! Bli med du også- informasjon finner du her.

Konkurranser

Alle organisasjoner som blir med på vår #sammenpåtur konkurranse er med i trekningen av liggeunderlag fra Løvli Naturull og tarp/hengekøye fra Ticket to the Moon – se mer her.

I tillegg vil vi arrangere en konkurranse for alle som bor i Troms- den vil du finne på vår Facebook-side her fra den 3 september og vil fokusere på en hyllest til #nærturen! Den heldige vinner får denne fine friluftslivspremien:

#nærturkonkurransen gir den heldige vinner en sittestol, hengekøye, turbestikk og tallerken, bålkanne og sitteunderlag fra Løvli naturull.

Vi ønsker alle velkommen til årets Friluftslivets uke og takker alle frivillige som bidrar til at dette blir en skikkelig fin fering av natur, bevegelse og gledene ved å være ute! #frivillighetensår2022