FnfFinnmarkAktuelt › VI LANSERER OG KÅRER FRILUFTSLIVETS ILDSJELPRIS I FINNMARK

VI LANSERER OG KÅRER FRILUFTSLIVETS ILDSJELPRIS I FINNMARK

Forum for natur og friluftsliv i Finnmark er glade for å kunne lansere Friluftslivets ildsjelpris! 2022 er Frivillighetens år. De frivillige står for ett enormt tilbud av gode møteplasser og viktige bidrag til trivsel, folkehelse og bolyst for å nevne noe. I året der Frivilligheten skal feires er det på sin plass å hedre Friluftslivets ildsjel i Finnmark.

Vi er på jakt etter personer og organisasjoner som har gjort en betydelig og verdifull innsats for friluftslivet i sitt lokalmiljø. I tillegg til å verdsette den jobben som har vært gjort ønsker vi at prisen skal være en inspirasjon til videre innsats for friluftslivet og det er jo ingen tvil om at natur og friluftsliv er blitt stadig viktigere for folk!

  • Fristen for å nominere en ildsjel er 1. oktober!
  • Send din nominasjon og begrunnelse på e-post til finnmark@fnf-nett.no

Det gjøres utrolig mye bra arbeid i mange lokalmiljø og kommuner. Ved å dele ut Friluftslivets ildsjelpris ønsker vi å synliggjøre og hedre den store, frivillige innsatsen som legges ned i hele fylket, den kan vi aldri ta for gitt! Det er mange som bidrar med aktiviteter, tilrettelegging og naturglede, så det å finne gode kandidater blir neppe noe problem. Det er høyst trolig at juryen vil få en krevende jobb med å velge ut den beste kandidat!

Statuttene for prisen kan lastes ned her.

Finnmark Friluftsråd, Forum for natur og friluftsliv i Finnmark og Troms og Finnmark fylkeskommune gleder seg til å kunne gjøre stas på en viktig ildsjel for friluftslivet i Finnmark.