FnfInnlandetAktuelt › Gratis kveldsarrangement: Fra Skauen heme til Verden på vippepunktet – Hvordan sammen løfte Innlandet inn i en ny tid?

Gratis kveldsarrangement: Fra Skauen heme til Verden på vippepunktet – Hvordan sammen løfte Innlandet inn i en ny tid?

Dette må du få med deg! Onsdag 8. november kl. 19.00 på Festiviteten Bar og Scene, Hamar. Åpent og gratis kveldsarrangement om natur og klima, og vår tids store utfordringer.

Dag O. Hessen, biolog og professor, UiO
Anne Ekornholmen, politisk kommentator, Nationen
Kristin Evensen Mathiesen, forskningssjef NINA Lillehammer
Bent Sofus Tranøy, statsviter og professor, Høgskolen i Innlandet

I et klima som stadig blir villere og i en natur i kontinuerlig press. Der globale og nasjonale miljømålsetninger møter lokaldemokratiet i Innlandets 46 kommuner, der utfordres vi alle på hvem vi er og hvem vi vil være:

Hvordan sammen løfte Innlandet inn i en ny tid?

Morten Aas, koordinator i Forum for natur og friluftsliv Innlandet, stiller spørsmålene og leder drøftingene. Løst og uformelt, interessant og tankevekkende.
Om vår tids natur- og klimautfordringer, om paradokser og interessemotsetninger, om markedskrefter og politisk styring, om tro og tillit. Kveldsarrangementet er en del Natur- og klimakonferansen i regi av Statsforvalteren i Innlandet og Innlandet fylkeskommune, og i samarbeid med Forum for natur og friluftsliv Innlandet.

Søskentrioen Narum spiller og setter stemningen. Vi ses på Festiviteten Bar og Scene!