FnfNordlandArrangementer › Friluftslivets Uke 2020

Friluftslivets Uke 2020

Friluftslivets Uke arrangeres fra lørdag 5. september til og med søndag 13. september.

Friluftslivets uke skal være en nasjonal feiring av friluftslivet – et Friluftslivets år i miniversjon. Den nasjonale nettsiden for Friluftslivets uke finner dere her: https://friluftslivetsuke.no/. Aktivitetskalenderen er åpen for å legge inn arrangementer for 2020.

Aktuelle arrangementer er
– Større arrangement i samarbeid med andre foreninger
– Nattinaturen (lenke)
– Politisk bålsamtale

Økonomisk støtte forutsetter at lag og foreninger melder inn sine planlagte aktiviteter eller arrangementer til FNF Nordland per e-post. Send inn en søknad med en forenklet beskrivelse av hva som skal gjennomføres og et budsjett.

Det må gå tydelig fram av markedsføringen at arrangementene er en del av Friluftslivets uke, og logo skal brukes. Logo kan lastes ned her. Det må også framgå at arrangementet er støttet av Miljødirektoratet.

Årets Friluftslivets uke vil likevel bli litt annerledes. Alle arrangører må ha et ekstra fokus på smittehensyn, og må følge de pålegg og føringer som kommer fra helsemyndighetene. Signalene fra myndighetene er at hvis gjenåpningen av samfunnet går bra, vil man trolig åpne opp for større ansamlinger av mennesker. Inntil 31. august er det ikke lov med kultur- og idrettsarrangementer på over 500 personer.

Ta kontakt med ved spørsmål.

Lykke til!