FnfTromsArrangement › Årsmøtewebinar og Kick-off 2024 med FNF Troms 10 april!!

Årsmøtewebinar og Kick-off 2024 med FNF Troms 10 april!!

Vi ønsker velkommen til Kick-off og årsmøtewebinar med utvalgte tema og dyktige innledere- logg på og bli med, alle er hjertelig velkomne!!

  • Du finner påloggingslenke her.

Program

  • 16.30-17.00 «Når noe stort står på spill» v/ Helene Ødven, tidligere leder av DNT Bergen og Omegn, nå direktør hos stiftelsen Det norske arboretet på Milde.
  • 17.00-17.30 «Urbane sjøfugler- hvordan går det med dem?» v/ forsker Tone Kristin Reiertsen (NINA/Fuglan Veit prosjektet v/ UiT).
  • 17.30-17.50 Pause: benstrekk, frisk luft eller stikk innom kjøkkenet ditt for en kopp te eller kaffe 🙂
  • 17.50-19.00 «Søringer på tur i Troms» med Tyritroll etterfulgt av en skikkelig tursamtale med NJFF- Troms sin nyansatte prosjektutvikler Isak Karlstrøm. Tyritroll var en av fem nominerte til prisen Årets Villmarking 2024!

Litt nærmere om programmet:

Når noe stort står på spill v/ Helene Ødven

Når noe stort står på spill! Da vi leste om en samtale med Helene Ødven på konferansen Varmere Våtere Villere der det skulle handle om å ta lokaldemokratiet i bruk, kjempe for noe stort (naturen vår) og kanskje bli upopulær? Ja da måtte vi sjekke om Helene ville ta turen til oss også! Vi gleder oss til et tankevekkende og inspirerende innlegg!

Urbane sjøfugler- hvordan går det med dem? v/ Tone Kristin Reiertsen

Sjøfuglene våre sliter og det er ikke like enkelt å finne habitat inni byene våre heller- vi får hjelp av forsker Tone Kristin Reiertsen i å finne ut hvordan det går med de urbane sjøfuglene og hvordan vi kan hjelpe dem i byen vår.

Søringer på tur i Troms med Tyritroll!

På tur med Tyritroll i Troms! Å få høre om turene til de som velger å besøke Troms gir nye perspektiver og vi har invitert Ingrid Alm, Ole Helgesen og Mons – Tyritroll til å fortelle sin turhistorie fra vårt fantastiske Troms! Psst. Ser du hvor de er? 🙂

Tyritroll og NJFF-Troms v/ prosjektutvikler Isak Karlstrøm – i den store tursamtalen!

Innlegget til Tyritroll blir etterfulgt av en skikkelig tursamtale med NJFF-Troms sin nyansatte prosjektutvikler Isak Karlstrøm. Kanskje vi får noen gode råd og inspirasjon på veien til oss som vil begi oss ut på eventyr i Troms?

Utfra fotoet tror vi både Tyritroll og Isak kan gi oss noen gode fiske- og turgledetips! Bli med på digi-tur du også! 🙂

Skal du delta på årsmøtet til FNF Troms fra klokken 19.15- du finner all informasjon om det her.