Artistbilde: Herman Rundberg_Manne_foto_Carl Christian Lein Størmer
FnfTromsAktueltArrangement › 2 september: Velkommen på friluftskonsert med Herman Rundberg i Kvaløysletta fjærapark!

2 september: Velkommen på friluftskonsert med Herman Rundberg i Kvaløysletta fjærapark!

Det er med stor glede Forum for natur og friluftsliv Troms, Troms Turlag, Naturvernforbundet Troms og 4H Troms inviterer til årets åpningshelg for Friluftslivets uke! En hel uke med feiring av friluftsliv og naturglede- og den beste måten å åpne feiringen på er jo å kombinere friluftsliv og kultur! Årets artist på friluftskonserten er Herman Rundberg og vi er så glade for at akkurat han takket ja til dette oppdraget! Vi lover en stemningsfull konsert, nært naturen, med en dyktig artist vi vet også er glad i friluftslivet! Velkommen alle sammen!

Sted: Kvaløyasletta Fjærapark /Dagtun gård

Dato: 2 september 2023

Tid: 17.00- 19.00 (Konsertstart klokken 18.00)

Arrangør: Forum for natur og friluftsliv Troms, Troms Turlag, 4H Troms og Naturvernforbundet Troms. Vi samarbeider også med Dagtunfestivalen 2023 der vi får låne scenen deres nede i fjæra!

Hva kan du forvente?
Vi starter konsertkvelden med servering av noe gratis varmt å spise og drikke i Fjæraparken så langt det rekker fra klokken 17.00- det er helt greit å dukke opp 16.30 også. Det vil være plass til både lek og moro for de små, og sosialt samvær for alle i flotte omgivelser. Det koster ingenting å delta og alle er velkomne. Ta med klær etter forholdene, gjerne et sitteunderlag og ellers det du måtte ha behov for. Dette er et familievennlig og rusfritt arrangement.

Konserten starter klokken 18.00 der vi er så heldige å få låne scene hos Dagtunfestivalen på Dagtun-gård som har åpen dag 2 september. Bare følg skiltene fra serverings- og aktivitetsområdet i Fjæraparken og over til Dagtun gård (en kort strekning! )

Du finner mer informasjon om scenen og Dagtunfestivalen her: https://friluftslivetsuke.no/aktiv…/dagtunfestivalen-2023/ og her https://fb.me/e/ZIn0m3f0

Herman Rundberg_Manne_foto_Carl Christian Lein Størmer

Om artisten Herman Rundberg/Manne

Herman Rundberg (f.1984) er opprinnelig fra Kåfjord, men er i dag etablert i Tromsø. Han er en velkjent trommeslager, produsent og komponist. Rundberg driver plateselskapet Mano Music som jobber med blant annet Agy, Slincraze, Kristin Loftås og Resirkulert. Han er aktuell med nytt album høsten 2023 under artistnavnet «Manne» og du kan lese mer om det i denne artikkelen fra Itromsø: Herman (38) gir ut livsverket: – Jeg har levd inni Manne-bobla. Han er også kjent fra bandet Violet Road.

Om Fjæraparken Kvaløysletta

Fjæraparken på Kvaløysletta er et idyllisk område og en møteplass i naturen som er viktig for de som bor i Tromsø. Vi gleder oss til å arrangere konsert her og takker Fjæraparkens Venner for all hjelp og informasjon. Du kan finne ut mer om Fjæraparken på Facebooksiden «Fjæraparkens venner» her. Vi anbefaler å ta buss rute 42 til arrangementet.

Fjæraparken Kvaløysletta_foto Fjæraparkens Venner_Facebooksiden

Friluftslivets Uke og friluftskonserten er støttet av: