FnfNordlandAktueltArrangement › Landssamling 2023 – Påmelding åpen

Landssamling 2023 – Påmelding åpen

Samlingen finner sted på Hotell Hadeland på Gran, 29. november til 1. desember 2023. Programmet starter med middag på kvelden onsdag 29. november og varer fram til lunsj ca. kl. 1400 fredag 1. desember.

Samlingen er for tillitsvalgte og ansatte i FNF i fylkene, nasjonalt og de nasjonale organisasjonene.

Påmelding og booking

Påmeldingslenke finner du her. Påmeldingsfristen er 4. oktober. Meld deg gjerne på så fort som mulig.

FNF i fylkene oppfordres til å sende flere tillitsvalgte til samlingen. FNF nasjonalt dekker kostnader til reise og deltakelse for alle ansatte og én tillitsvalgt fra hvert fylkes-FNF.

All booking av overnatting på Hotel Hadeland under samlingen gjøres via påmeldingslenka.

Program

Vi ønsker å sette fokus på hvordan vi framover kan jobbe mot tap av viktige arealer for natur- og friluftsliv og felles strategi for FNF framover. Programkomiteen ønsker faglige innledninger og gode, inkluderende diskusjoner. Vi ønsker også å ha tid til nettverking og en god dialog mellom FNF i fylkene og FNF nasjonalt. Regn med at vi forsøker å få til noe aktivitet utendørs.

FNF nasjonalt har nedsatt en programkomité som jobber med programmet sammen med daglig leder. Den består av Maylinn Stomperud fra DNT sentralt, Øyvind Johnsen fra FNF Vestfold og Naturvernforbundets styre pluss Hans Erik Lerkelund fra Norsk Friluftsliv.

Mer detaljert program kommer.

Transport

Det tar om lag en time til Hotell Hadeland fra Oslo og ca 45 min fra Gardermoen. Det går tog til Gran fra Oslo S.

FNF nasjonalt vil som arrangør besørge oppsatt transport fra og til Oslo Lufthavn Gardermoen, muligens også til og fra Oslo sentrum. Detaljer følger. Øvrig reiser for FNF i fylkene bookes av FNF i det enkelte fylke. Tillitsvalgte i fylkene bes ta kontakt med sin koordinator for bistand. Deltakere fra nasjonale organisasjoner besørger reise selv eller tar kontakt med daglig leder med spørsmål.

Har du spørsmål eller innspill? Ta kontakt med daglig leder