FnfTromsAktuelt › #sammenpåtur og aktivitetskalender- konkurranse!

#sammenpåtur og aktivitetskalender- konkurranse!

Det er Friluftslivets uke og Frivillighetens år – og i FNF Troms vil vi feire frivilligheten litt ekstra i år! Vi kjører derfor en konkurranse der alle organisasjoner, lag og foreninger som registrerer en aktivitet eller et arrangement i Friluftslivets uke sin Aktivitetskalender blir med på trekningen av en flott premie til din organisasjon! Temaet for konkurransen er #sammenpåtur og #nattinaturen, en satsning som skal bidra til at flere kan bli med ut og ta del i alle de positive sidene ved å bevege seg ute i vår flotte natur:

Derfor inviterer vi nå hele Norge til å løfte sammen for å sørge for at enda flere har noen å være ute med. La oss være #sammenpåtur!

Les mer her: https://norskfriluftsliv.no/bli-med-sammenpatur-i-frivillighetens-ar-2022/

Hvordan deltar du?

Det er superenkelt å delta 🙂

  1. Registrer en friluftsaktivitet/arrangement i Aktivitetskalenderen til Friluftslivets uke her
  2. Tag ditt arrangement med #sammenpåtur når du legger inn arrangementet ditt.
  3. Det er bare arrangementer i Troms som er med på konkurransen!

Hva kan dere vinne? 🙂

Forum for natur og friluftsliv Troms har valgt ut en premie vi håper kan være et supplement til en organisasjon sitt fellesutstyr. Vi vet at hengekøye er en populær måte å overnatte ute på og vi vil også at man skal holde seg varm på turen! Premien er derfor:

  1. To hengekøyer med tilhørende tarp fra «Ticket to the moon»
  2. Underlag fra Løvli Naturull- en lokal bedrift som leverer kortreiste produkter i uvasket ull. Les gjerne mer om dem og deres arbeide her.
  3. Vi trekker premien etter Friluftslivets uke og vil kontakte vinneren! Lykke til- og vi håper på mange flotte #sammenpåtur arrangementer i Troms!

Vil du vite mer om hva som skjer under Friluftslivets uke i Troms- sjekk ut her!!

Friluftslivets uke er støttet av: