FnfAkershusArrangementer › 23. april: Kurs i artsobservasjoner

23. april: Kurs i artsobservasjoner

Tid: torsdag 23. april, kl. 17:00 -21:00
Sted: Litteraturhuset, Oslo

MELD DEG PÅ HER

Koronasituasjonen; vi tar forbehold om endringer i tråd med Folkehelseinstituttets og kommunenes råd og retningslinjer i forhold til koronasituasjonen. Eventuelle avlysninger vil bli meldt fra om til påmeldte, og annonsert på nett og Facebook.

I mange plansaker ser vi at det mangler kunnskap om natur og arter som lever i områdene der det planlegges inngrep. For at myndighetene skal kunne fatte gode beslutninger, er det viktig at kunnskapsgrunnlaget er så godt som mulig. Det kan du og alle andre bidra til ved å rapportere dine funn av dyr, planter og andre arter på www.artsobservasjoner.no.

Vil du lære å bruke Artsobservasjoner tilbyr vi nå kurs beregnet for nye brukere. Du vil få en innføring i bruk av både mobil- og fullversjonen, både rapportering og annen funksjonalitet. I tillegg vil vi se på bruken av ulike innsynsløsninger som Artskart, Naturbase m.fl. for å se hvordan man skaffer seg oversikt over hvilken kunnskap som er tilgjengelig om arter og naturtyper i et område.

Du må ha med egen PC og mobiltelefon. Det vil også være en stor fordel om du har registrert deg som bruker på Artsobservasjoner på forhånd. Trenger du hjelp med det kan du kontakte kursholder.

Kurset vil ha to deler. Første del er en teoridel innendørs, og andre del er ute i Slottsparken for å teste det vi har lært.

Kursholder er Sabima ved Kristoffer Bøhn.

Kurset er gratis.

Kurset arrangeres av FNF Oslo og FNF Akershus.