FnfMøre og RomsdalAktueltArrangement › Landssamling nov 2023 – Velkommen!

Landssamling nov 2023 – Velkommen!

Program her

Deltakerliste her

Samlingen finner sted på Hotell Hadeland på Gran, 29. november til 1. desember 2023. Programmet starter med middag på kvelden onsdag 29. november og varer fram til lunsj ca. kl. 1400 fredag 1. desember.

Samlingen er for tillitsvalgte og ansatte i FNF i fylkene, nasjonalt og de nasjonale organisasjonene.

Vi ønsker å sette fokus på hvordan vi framover kan jobbe mot tap av viktige arealer for natur- og friluftsliv og felles strategi for FNF framover.

Transport

Reisende fra Oslo Sentrum kan ta toget til Gran, som går hver time og tar ca 70 minutter. Ta taxi fra Gran stasjon til Hotell Hadeland.

Det tar en drøy time med bil til Hotell Hadeland fra Oslo og ca 45 min fra Gardermoen.

FNF nasjonalt vil som arrangør besørge oppsatt transport fra og til Oslo Lufthavn Gardermoen og har gitt direkte beskjed til dem det gjelder. Ved hjemreise vil vi booke transport for alle som trenger det til Gardermoen eller Gran stasjon.

Øvrig reiser for FNF i fylkene bookes av FNF i det enkelte fylke. Tillitsvalgte i fylkene bes ta kontakt med sin koordinator for bistand. Deltakere fra nasjonale organisasjoner besørger reise selv eller tar kontakt med daglig leder med spørsmål.

Programkomité

FNF nasjonalt har nedsatt en programkomité som har jobbet med programmet sammen med daglig leder. Den har bestått av Maylinn Stomperud fra DNT sentralt, Øyvind Johnsen fra FNF Vestfold og Naturvernforbundets styre pluss Hans Erik Lerkelund fra Norsk Friluftsliv.

Spørsmål og innspill velkommen

Har du spørsmål eller innspill? Ta kontakt med daglig leder

Påmelding og booking

Påmeldingslenke finner du her. Påmeldingsfristen er ute. Ber om at påmelding etter fristen avtales med daglig leder.

All booking av overnatting på Hotel Hadeland under samlingen gjøres via påmeldingslenka.