FnfTromsAktueltArrangement › Dette skjer i Friluftslivets Uke 2023!

Dette skjer i Friluftslivets Uke 2023!

Friluftslivets Uke nærmer seg og det skjer SÅ mye bra i Troms! Alle er hjertelig velkomne- finn en aktivitet i din kommune og sleng deg med. Og- har din forening eller organisasjon et arrangement som ikke er med i Friluftslivets Uke sin aktivitetskalender så er det god tid til å endre på det her.

Hva skjer i din kommune? Sjekk ut Friluftslivets Uke sin aktivitetskalender her.

Med hilsen frivillige organisasjoner, foreninger, klubber, kommuner og andre aktører 🙂

Forum for natur og friluftsliv Troms og tilsluttede organisasjoner arrangerer sammen følgende i Friluftslivets Uke- velkommen!

I forbindelse med valget inviterer FNF Troms til filmsamtale og paneldebatt med Tromsø sine politikere den 26 august! Les mer her:

Førpremiere «Fedrelandet» med filmsamtale og politisk debatt på Aurora Kino!

Velkommen på friluftskonsert og aktiviteter den 2 september i Fjæraparken på Kvaløysletta og på Dagtun gård! Dette er et rusfritt og familevennlig arrangement! Åpning av Friluftslivets Uke:

Friluftskonsert med Hermann Rundberg!

Åpningshelgen av Friluftslivets Uke fortsetter og vi inviterer til Kom-deg-ut-dag og familiedag ved Rundvannet på Tromsøya! Les mer her:

Bli med på kom-deg-ut-dag og familiedag ved Rundvannet i Tromsø 3 september!

Lær ute & naturglede med Ung Botaniker Tromsø og Tromsø Casting og fluefiskeforening 4 september!! Vi møtes i Finnvika på Kvaløya! På dette arrangementet har vi besøk av våre praksisstudenter i fysioterapi.

Mer informasjon her.

Utetrening med DNT Ung i Bukta!

Oppmøte: Parkeringsplassen i Telegrafbukta kl. 17:00, 5 september. Treningen vil bli ledet av fysioterapistudenter i praksis og varer ca. 1 time. Etterpå vil vi samles for bålkos og en felles matbit! Les mer her.

Turmat fra hele verden i Kobbevågen 6 september (Turmat-dagen i Friluftslivets uke!). Velkommen til en hyggelig stund med matlaging og bål i Kobbevågen på Drømmeplassen!

Mer informasjon finner du her.

Vi tar samtalen på Kaldslettstien: Bærekraft, sirkulær økonomi og kortreist mat den 8 september klokken 18.00 – velkommen!

Mer informasjon finner dere her.

Vi oppfordrer alle til å delta på alt det flotte som blir arrangert i hele Troms, registrere aktiviteter i Friluftslivets Uke sin kalender og kose dere med verdens fineste turområder i vår region!

Tusen takk til alle dere som arrangerer aktiviteter denne uka– uten dere hadde vi ikke hatt så flotte tilbud til befolkningen i alle aldre, ulike interesser og funksjonsnivå i Troms! Det er bare fantastisk!

Tusen takk til våre tilsluttede organisasjoner, representanter og samarbeidspartnere som arrangerer sammen med oss i FNF Troms denne uka: 4H Troms, Troms Turlag, Naturvernforbundet Troms, 4H Framsyn, DNT Ung Troms, Ung Botaniker Tromsø, Tromsø Casting og Fluefiskeforening, Framtiden i våre hender Tromsø, Tromsø Jeger og fiskerforening, Ishavskysten friluftsråd, Kvaløyasletta Fjærapark, Dagtunfestivalen, Midt-Troms Naturlag og Vårt Hav. Takk til vår friluftskonsertartist Hermann Rundberg!

Friluftslivets uke er støttet av: